Представлена нова версія Skoda Kodiaq, яка здивує оснащенням (Фото)

Слідом за спеціальними виконаннями Sportline і Scout найбільший кросовер Skoda отримав багату версію формату «все включено»

Якщо хто забув, два Вацлава – Лаурин і Климент – засновники велосипедної фабрики Laurin & Klement в чеському Млада Болеслава. З цього виробництва розпочалася історія «Шкоди». За традицією іменами патріархів називають найбльш пафосні версії чеських машин. Тепер до числа обраних приєднався кросовер Kodiaq.

Основна фішка нової модифікації – багате базове оснащення обладнанням, за яку покупці інших версій змушені доплачувати. Повністю світлодіодні фари, електропривід крісел, двоколірний шкіряний салон з обробкою модним «рояльним лаком», контурне підсвічування інтер’єру, алюмінієві накладки на педалі, музика Canton і, вперше на Kodiaq, віртуальна комбінація приладів.

Зовні кросовер Laurin & Klement виділяють шильдики, оброблена хромом решітка радіатора, оригінальний задній бампер і 19-дюймові колеса. А ось з технічної точки зору це все той же Kodiaq. Хіба що бензиновий мотор 1.4 TSI замінили 1,5-літровим агрегатом тієї ж потужності 150 сил, а 2.0 TSI злегка розігнали – зі 180 до 190 к.с. Обіцяний також покращений семиступінчастий робот DSG, проте все це з’явиться і на звичайних версіях кросовера.


Не пропустіть