Дизайн нового кросовера Subaru Forester повністю розсекречений в Мережі

Зовнішність Subaru Forester нового покоління поки що тримається компанією в секреті і буде представлена офіційно на автосалоні в Нью-Йорку, проте в Мережі з’явилися перші фотографії новинки.

У неназваному зарубіжному виданні з’явилися перші фотографії нового покоління Subaru Forester. При цьому, справжність фотографій можна підтвердити виключно за формою задніх ліхтарів, які вже були продемонстровані компанією на тизерному зображенні.

Керівництво японської компанії вирішило піти шляхом розвитку дизайну при зміні поколінь: і загальні риси, і пропорції кузова залишилися повністю впізнаваними. Оновилися передня і задня оптика, причому найбільш помітно змінилася не тільки форма ліхтарів, а й малюнок укладеної в них світлотехніки.

Технічних подробиць про новий кросовер поки немає. Але очікується, що Forester буде побудований на платформі Subaru Global Platform, на якій вже зроблені Impreza нинішнього покоління і кросовер XV. Це також напевно позначиться на габаритах новинки: кросовер повинен стати трохи крупніший, а його салон – просторіший.


Не пропустіть