КрАЗ представив незвичайну вантажівку 4х4 (Фото)

Незвичайна вантажівка 4х4 з індексом ТК-К-5233 AGP 26 «АвтоКрАЗ» підготував для свого давнього клієнта – Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. В основу було покладено шасі КрАЗ-5233НЕ (4х4), на яке встановили ліктьовий автопідйомник відомого італійського бренду OfficineComet. Максимальна висота підйому становить 26 м, а виліт 0 12 м. Кут повороту – 360 градусів, люлька вантажопідйомністю 250 кг також повертається на 90+90 градусів.

Автовишка володіє різними засобами безпеки. Це обмежувачі граничного вантажу і робочої зони, системами блокування підіймання опор (при піднятій стрілі), блокування підйому стріли (якщо не виставлені опори). Є також аварійна кнопка, яка вимикає двигун як з робочого місця машиніста, так і безпосередньо в колисці.

Підйомники змонтовано одним з партнерів КрАЗу – заводом спецтехніки «Техкомплект». Полтавський ГЗК отримає партію машин ТК-К-5233 AGP 26, які будуть допомагати при ремонті ліній електропередач, а також при осблуговуванні кар’єрних екскаваторів, які відрізняються великими розмірами.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть