Volkswagen опублікувала перші офіційні фото кросовера Volkswagen Tayron

У Мережі з’явилися перші офіційні фотографії нового кросовера Volkswagen Tayron.

У модельному ряду німецького автогіганта новинка займе місце на сходинку нижче флагманського позашляховика Volkswagen Teramont. Судячи з фото, автомобіль буде випускатися в спортивній модифікації R-Line.

VW Tayron довжиною 4 589 мм, шириною 1 860 мм, висотою 1 660 мм, з відстанню між осями 2 731 мм вже встав на конвеєр спільного заводу FAW і Volkswagen в Піднебесній.

Лінійка силових агрегатів паркетника включатиме 2,0-літровий турбований двигун з віддачею 186 або 220 к.с. (В залежності від виконання). В якості трансмісії запропонують 7-ступінчастий робот DSG7 з двома зчепленнями. Привід – передній або фірмовий повний 4Motion.

У списку оснащення Volkswagen Tayron значаться: ABS, EBD, система стабілізації, світлодіодні фари головного світла, задні ліхтарі на LED-матрицях, віртуальна приладова панель, панорамний дах, електронне гальмо стоянки, система автономної парковки, клімат-контроль на дві зони, система запобігання зіткнень і адаптивний круїз-контроль з функцією розпізнавання дорожніх знаків.


Не пропустіть