Honda NSX – найбільш очікуваний автомобіль 2016

Найбільш очікуваним автомобілем 2016 став японський суперкар Honda NSX. Сам автомобіль покажуть публіці не раніше літа 2016 року.

Британське авторитетне видання «What Car?» Оголосило, що найбільш очікуваним автомобілем 2016 року, виходячи зі статистики, яку вони мають, автоаматори вважають новий суперкар від японського виробника Honda під назвою Honda NSX.

Відомо, що новинка отримає великий мотор обсяг, якого становить 3,5 літра і турбо наддув, що забезпечить флагману компанії Honda потужність в більш 500 кінських сил Також з’ясувалося, що позначку в 100 км/год автомобіль набирає швидше, ніж за 4 секунди, а максимальна швидкість суперкара обмежена в 307 км/год.

Представники компанії повідомили, що в найближчому часі на ринок надійде модель з такими ж характеристиками, але більш сильною віддачею двигуна в районі 573 кінських сил. Також покупцям буде доступний гібрид з трьома електродвигунами. Всі мотори будуть працювати в парі з дев’яти швидкісною коробкою «автоматом» з двома зчепленнями.

За непідтвердженою інформацією відомо, що автомобіль буде коштувати близько 150 000 000 доларів. Автомобіль з’явиться на авто ринках Європи, Японії та в Північній Америці.

Honda NSX складе конкуренцію таким автомобілям як: Audi R8, BMW I8, Lexus LFA, і Mercdes-Benz AMG GT.


Не пропустіть