Новий величезний флагман Hyundai Palisade (Фото)

Південнокорейська марка офіційно підтвердила назва нової моделі і розкрила дату глобального дебюту – машину покажуть в кінці листопада в Лос-Анджелесі.

Новий великий Hyundai отримає ім’я – Palisade. В принципі, особливої сенсації в цьому немає, раніше в ЗМІ вже з’являлася інформація про цю машину. Але цікаво те, як в компанії трактують назву. У Hyundai відзначають, що ім’я відсилає до респектабельних прибережних районів Південної Каліфорнії, хоча дослівно слово Palisade можна перевести як «частокіл або висока стіна».

Технічні характеристики моделі поки не розкриваються. Але в Hyundai вперше підтвердили, що автомобіль стане найбільшим кросовером в модельному ряду марки – заявлено 8 місць в салоні! Зовні, швидше за все, модель візьме ряд дизайнерських рішень у концепту HDC-2 Grandmaster і встане на щабель вище кросовера Grand Santa Fe.

За попередньою інформацією, під капотом моделі встановлять 3,3-літровий V6 потужністю 290 к.с. в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. В першу чергу модель запропонують на ринку США.


Не пропустіть