Експерти назвали найкращі автомобілі 2019 року (Фото)

Американський журнал Сonsumer Reports назвав найкращі машини 2019 року, що продаються в США. Журнал відбирав автомобілі за кількома критеріями, серед яких названі і оцінки покупців. У рейтинг входять машини, які продаються на території США, вважаються надійними, успішно проходять офіційні і неофіційні краш-тести, а також отримують оцінки споживачів вище середнього. Основою для рейтингу названі опитування серед передплатників видання.

Кращим компактним кросовером американці визнали Subaru Forester. У США ціни на цю модель стартують від 29 341 долара. Покупці цінують в цій машині просторий салон, паливну економічність і зручне управління. Модель 2019 р не сильно відрізняється від свого попередника, однак може похвалитися більш преміальним інтер’єром.

Кращим «зеленим» автомобілем став гібридний Toyota Prius. Седан оновився минулої осені і отримав опціональну систему повного приводу. Також автомобіль оснащується додатковим електричним агрегатом на задній осі, який задіюється при старті з місця на швидкостях 0-9 км на годину.

У категорії дорогих кросоверів переможцем став BMW X5. Вартість цієї машини в США становить мінімум 68 730 доларів. Кросовер побудований на платформі CLAR. Привід – повний, з багатодисковою муфтою в приводі передніх коліс. Також для автомобіля доступна пневмопідвіска передньої і задньої осі. Серед систем безпеки – система допомоги при початку руху, динамічний круїз-контроль і сигналізація аварійного зближення при парковці. Як опція пропонується асистент паркування Plus з камерою заднього виду, функція допомоги при русі заднім ходом і система нічного бачення з функцією розпізнавання пішоходів.

Кращим великим автомобілем визнали гібридний седан Toyota Avalon. Ця модель змінила покоління в січні 2018 року. До складу силової установки входить 2,5-літровий мотор і електричний двигун. Конкурентами автомобіля називаються Acura TLX і Lexus ES. У свою чергу, седан Toyota Yaris став найкращою субкомпактною моделлю. Автомобіль 2019 році отримав нові варіанти обробки салону, додаткові системи безпеки і чотирициліндровий двигун, який працює в парі з шестиступінчастою коробкою «автомат».

Hyundai Kona переміг в категорії кращих субкомпактних кросоверів. Автомобіль доступний з чотирма моторами на вибір. Найпростіші версії кросовера можна купити з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 120 кінських сил. З таким двигуном до 100 км/год Kona розганяється за 12 секунд. Також доступний 1,6-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 177 кінських сил. З таким двигуном розгін до «сотні» займе 7,9 секунди. Максимальна швидкість – 200 км на годину. Ще один агрегат – 2,0-літровий атмосферник потужністю 147 кінських сил.

Кращим компактним автомобілем преміум-класу визнали Audi A4. Клієнти оцінили комфортний салон, набір сучасних технологій, сучасні системи безпеки, а також відмінну роботу двигуна спортивного седана. У минулому році машина пережила рестайлінг і отримала видозмінені бампери з іншими повітрозабірниками і новим U-елементом «під алюміній». Плюс до всього з’явилися інші трапецієподібні патрубки випускної системи.

Гібрид Toyota Camry зайняв перше місце в рейтингу середньорозмірних автомобілів. Середня витрата палива у седана становить близько 5 л палива на 100 км шляху. При цьому в динаміці гібрид нічим не відрізняється від бензинового аналога. Серед систем безпеки вже в базовій версії – функція виявлення пішоходів і система утримання в смузі руху.

Subaru Ascent, який є ідеологічним наступником моделі Tribeca, визнали найкращим середньорозмірним кросовером. Повний привід і чотирициліндровий турбомотор вже в базових версіях допомогли цій моделі стати переможцем в цій категорії. Цінна на цей автомобіль зараз стартує від 43 867 доларів.

Кращим пікапом назвали F-150. На місцевому ринку конкуренцію йому складають оновлені Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500 і Ram 1500. Автомобіль пропонується з п’ятьма різними двигунами і багатим оснащенням.

Consumer Reports – щомісячний журнал, що виходить в США з 1936 року. Він публікує результати досліджень різних товарів і сервісів.


Не пропустіть