Great Wall готує флагманський SUV (Фото)

У Шанхаї відбудеться прем’єра нового автомобіля бренду Wey, який всього три роки тому був представлений громадськості китайською компанією Great Wall. Ак виявилося, він готує флагманський SUV.

Поки інформації про новий кросовер дуже мало. Інсайдери впевнені, що новинка стане найдорожчою в брендовій серії. Судячи з тизера, опублікованими в мережі, паркетник отримає купеподібний кузов. Крім того, авто отримало камери замість дзеркал, як вже традиційно належить для концептуальних моделей. Увагу привернув ще і той факт, що замість решітки радіатора у автомобіля абсолютно рівна поверхня. Тому, цілком можливо, що новинка стане електрокаром. Хоча, експерти вважають, що в такому випадку фірма повинна буде представити і паралельну модифікацію зі звичайним двигуном внутрішнього згоряння.

Коли саме флагманський кросовер надійде в продаж поки не повідомляються. І для багатьох залишається незрозумілим, чому саме фірма зробила ставку на машину з флагманського сегмента, тоді як попит в Піднебесній на авто бренду поступово падає. В цілому в Китаї було реалізовано за 2018 рік близько 140 тисяч машин.


Не пропустіть