Космічна Волга на дорогах Києва (Фото)

У День космонавтики, який відзначається в Україні 12 квітня, на столичних дорогах була помічена незвичайна Волга ГАЗ-21. Машину перевозив евакуатор, а ось, що стояло на ньому точно нагадувало позаземний літаючий об’єкт.

Уявіть, ГАЗ-21 але в двохдверному виконанні, з кузовом кабріолет і нереально глибоким зеленим кольором металік. А чого вартий м’який дах з круглими віконцями по боках, що нагадує легендарний Ford Thunderbird. Всередині і зовсім – розкішна шкіра і дорога музика. А як відреставрований 2,5-літровий бензиновий двигун – тут все рідне. А як вам пневмобаллона підвіска майстерно інтегровані в задні ресори.

Виявляється, Волга Космос – машина не просто красива, але і знаменита. Цей автомобіль 1969 року випуску знімався в кліпі «Для тебе» знаменитої української рок-групи «Бумбокс». У 2018 році машина була виставлена ​​на продаж аж ніяк не по космічній ціні – всього за 4300 доларів. І, ясна річ, швидко знайшла нового власника. Приємно, що легендарна машина, яка просто космос, мешкає в Києві і радує всіх своїм неординарним виглядом.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть