Японці подарували українським екологам гібридний автопарк (Фото)

Державні служби останнім часом активно переходять на нові автомобілі. Зовсім недавно Нацполіція отримала 83 гібридних Mitsubishi Outlander. Тепер черга дійшла і до українських екологів, яким прямо з Японії приїхали 40 гібридних Toyota.

На службу Державної екологічної інспекції України надійшли 40 новеньких гібридних Toyota Rav4. Служба вже давно потребувала оновлення свого автопарку, адже останній раз воно проводилося більше 10 років тому, а наймолодшому їх автомобілю недавно виповнилося 13 років, повідомляє Авто Інформатор.

Урочиста презентація пройшла на порозі Українського Дому за адресою Хрещатик, 1. У ній взяли участь Остап Семерак – міністр екології та природних ресурсів України, Такаші Кура – посол Японії в Україні, Ігор Яковлєв – виконуючий обов’язки голови державної екологічної інспекції України.

Toyota RAV4 2,5 Hybrid E-CVT оснащена гібридною силовою установкою, яка базується на 2.5-літровому бензиновому моторі і електродвигуні. У парі вони видають близько 200 к.с. Вона оснащена повним приводом, який працює в парі з варіатором. Примітно те, що витрата даного кросовера в міському циклі складає близько 5 літрів на 100 кілометрів.

На урочистій церемонії міністр екології вручив ключі від автомобілів всім обласним підрозділам інспекції.


Не пропустіть