Унікальні функції автомобілів, про які мало хто знає (Фото)

Автовиробники часто реалізують в своїх автомобілях цікаві ідеї. Деякі з цих нововведень незабаром получіют широке поширення, тоді як інші були забуті.

Як повідомляють експерти наприклад, Toyota Van в 1984 році могла похвалитися генератором льоду для охолодження напоїв, який розташовувався поруч з панеллю приладів.

У 90-х роках власнику BMW E36 3-Series в якості невеликого бонусу діставався переносний ліхтарик, який знаходився в бардачку автомобіля.

Нагадаємо, що перше покоління Honda CR-V з’явилося в 1997 році і отримало безліч опцій, які роблять позашляховик відмінним засобом для подорожей і сафарі. Однією з таких опцій став душ з електроприводом, який включав в себе глечик з водою, шланг, насадку для душу і 12-вольта насос.

У 1999 році фахівці англійської компанії в інтересах аеродинаміки замінили звичайні дверні ручки TVR Tuscan на унікальні кнопки відкриття дверей і розмістили їх під зовнішніми дзеркалами.

Погодьтеся, дуже незвично для автомобіля мати в своєму арсеналі вазу, але тільки не для Volkswagen Beetle. Правда, вона рідко використовувалася за призначенням – ваза, закріплена на вентиляційному отворі, частіше застосовувалася для зберігання авторучок та іншого.

Для Fiat 500L 2012 випуску в якості опціонального обладнання стала доступна кава-машина Lavazza 500, що розташовується між передніми сидіннями в підстаканнику.

Для підтримки чистоти салону розробники встановили в багажник американської версії мінівена Honda Odyssey 2014 модельного року міні-пилосос HondaVAC, який підключався до бортової мережі.

2014 Honda Odyssey Touring Elite.

Не пропустіть