Ford підготував дуже дешевий кросовер (Фото)

Кількість пропонованих Ford модифікацій кросовера EcoSport скоро поповниться ще однією версією, що одержала назву Thunder Edition.

Нова модифікація Ford EcoSport позбудеться низки опцій, що дозволить знизити ціну новинки. Крім того, версія Thunder Edition повинна буде замінити комплектацію Titanium Signature і отримає інформаційно-розважальну систему FlyAudio з 9,0-дюймовим екраном, двоколірний шкіряний салон з контрастною строчкою, легкосплавні диски нового дизайну, контрастний чорну дах і чорні написи на капоті.

У рух новинку буде приводити 1,5-літровий бензиновий двигун, або 1,5-літровий дизельний агрегат в поєднанні з механічною трансмісією.

Ford видалить ряд функцій, в результаті чого ціна на модель знизиться. Так, з оснащення зникнуть круїз-контроль, шкіряні сидіння і інформаційно-розважальна система SYNC 3. Колір інтер’єру буде змінений з чорного на бежевий, а замість 8,0-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з сенсорним екраном SYNC 3 буде встановлена ​​9 -дюймовий екран комплексу FlyAudio.

Додатковий пакет «S», доступний для комплектації Titanium +, можна замінити на пакет опцій з більш вигідним співвідношенням ціни і якості.

Нагадаємо, що компанія Ford планує замінити EcoSport на абсолютно новий позашляховик, розроблений спільно з інженерами Mahindra. Однак наступник EcoSport, який призначений виключно для Індії, вийде не раніше 2020 року.


Не пропустіть