Як можна швидко охолодити повітря в салоні автомобіля?

При сильній спеці в салоні автомобіля часом стає неможливо перебувати. Експерти розповіли про сім корисних «лайфхаків», які допомагають оперативно впоратися зі спекою в салоні.

Для початку рекомендується відкрити всі вікна і двері авто, це дозволить свіжому повітрю моментально проникнути всередину салону. Якщо такий спосіб не змінив ситуацію, то слід відкрити одну передню і одну задню дверку, що знаходяться по діагоналі один від одного і зробити однією з них пару розмахують рухів з боку в бік.

Потім потрібно завести автомобіль і запустити вентилятор всередині салону. Наступною дією є активація кондиціонера, головне не повертати потік холодного повітря на нагріте лобове скло – таким чином можна спровокувати появу тріщини від перепаду температури.

Охолодити лобове скло можна, використавши склоомиваючі рідина. Якщо облити скло холодною водою, то температура в салоні знизиться і потік повітря з повітровода буде прохолодніше.

Заключна порада від фахівців – початок руху з відкритими вікнами або люком. Свіже повітря з вулиці розбавить задушливе повітря салону.


Не пропустіть