Українцям покaзали нaйпроблемніші авто

При покупці автомобіля необхідно звертати увагу на ряд чинників, що допоможе уникнути нерозумної витрати грошей.

Про це пише портал “Хвиля“.

Не варто купувати вживані автомобілі з кузовом, силові елементи якого вразила корозія. Якщо заміни навісних деталей (перш за все крил) буде недостатньо, потрібно зварювання і фарбування кузова, для яких необхідно багато часу і грошових витрат.

Слід відмовитися і від покупки автомобіля-утопленика. Навіть якщо на момент придбання транспортний засіб повністю справний, через час може статися окислення проводів або контактів.

Дуже ризиковано купувати модель авто, яке в рідній країні вже зняли з виробництва. Власники таких машин змушені подовгу шукати необхідні запчастини і чекати їх доставки.

Не потрібно купувати автомобіль, який використовувався як корпоративний або в службі таксі. Майже у всіх випадках такий транспортний засіб буде дуже зношений і ніяка знижка в ціні не зможе компенсувати витрати на наступні неодноразові ремонти.

Обов’язково необхідно відмовитися від покупки авто з сумнівними документами і VIN-номерами на кузові. Навіть найцікавіша модель у відмінному стані залишиться лише великою купою металу, якщо знаходиться в розшуку, заставі або зареєстрована на померлої людини.

Якщо хочете купити не популярну модель, порадьтеся з працівниками техобслуговування, перекупниками, співробітниками дилерських центрів, а також вивчіть про неї інформацію в авторитетних виданнях, які спеціалізуються по автотематиці.