Неймовірний тюнінг, або як перетворити звичайний автомобіль в предмет розкоші

Шанувальникам розкоші зовсім необов’язково купувати дорогий серійний автомобіль. Сучасні технології дозволяють за допомогою капіталовкладень здійснити модернізацію практично будь-якої машини так, щоб вона стала надійнішою і соліднішою за будь-якого лімузина, пише novate.ru

Можна любити свій автомобіль. Можна купити розкішний автомобіль. А можна, як виявляється, любити свій автомобіль і при цьому зробити з нього розкішний. Безумовно, що не власноруч, а за допомогою майстрів з компанії KLASSEN Car Design Technology. Хто ж ці хлопці, і чим вони займаються? До недавнього часу про KLASSEN було відомо тільки у вузьких колах автолюбителів, а сьогодні продукція Етіго підприємства популярна серед цінителів справжнього ексклюзиву.

Займається компанія професійною модернізацією автомобілів від провідних світових виробників. Варто відразу зазначити, що у випадку з KLASSEN мова йде не просто про тюнінг, а про глибоку модернізацію авто. Ступінь глибини при цьому визначається лише бажанням власника авто і товщиною його гаманця. Саме компанія KLASSEN спеціалізується на напрямку, відомому як VIP Luxus Exclusiv Business Van.

Фургони, позашляховики, лімузини і інші автомобілі в руках майстрів стають розкішнішими і “виростають” в довжину. Так-так, KLASSEN робить машину довшою і повністю змінює інтер’єр салону. Компанія може встановлювати додаткове обладнання, наприклад, екрани, висувний бар, сейф, автоматизований портсигар, морозильну камеру та багато іншого.

Виконуватися модернізація може за кількома напрямками, одним з яких є «офіс на колесах». Займаються в KLASSEN і персональними проектами. Крім цього, інженери компанії можуть здійснити інтеграцію всіляких розумних систем, встановити інформаційно-розважальний центр, точку доступу в інтернет через Wi-Fi і забезпечити синхронізацію систем автомобіля зі смартфонами на базі операційних систем iOS і Android.


Не пропустіть