Chery розширила список комплектацій свого найпопулярнішого кросовера

Кросовер Chery Tiggo 3 доступний тепер не в трьох комплектаціях, як колись, а в шести. Відтепер у найпопулярнішій моделі бренду з’явилася бюджетна версія.

Кросовер Tiggo 3 як і раніше є бестселером марки, хоча на тлі Tiggo 4 і Tiggo 7 і кросовер здається застарілим. Однак хороший імідж і доступна ціна дозволяють автомобілю перебувати в числі найпопулярніших «китайців» на пострадянському просторі.

Не виключено, що саме з бажанням підвищити продажі Tiggo 3 і пов’язані зміни в лінійці моделі. Варто звернути увагу на появу відразу двох бюджетних версій.

Таким чином, до колишніх комплектації Comfort MT, Luxury Plus MT і Luxury Plus CVT додалися Basic, Start MT5 і Start CVT. Їх опціональне наповнення вельми схоже. У нових версій немає передніх протитуманних фар з функцією освітлення в повороті, також відсутні пофарбовані в колір кузова дверні ручки і захисні молдинги бічних дверей. Заощадили в компанії на кришці двигуна і прикурювача, однак розетка 12V збереглася. Клімат-контроль був замінений на кондиціонер – як і в Comfort MT. Камера заднього огляду і сенсорний дисплей мультимедійного комплексу з системою Bluetooth залишилися лише у виконанні Luxury Plus, проте навіть в найбільш дешевого Tiggo 3 залишився круїз-контроль.

Версія Basic має тканинну оббивку крісел, як і в Comfort MT, а комплектації Start MT5 і Start CVT отримали комбіновану оббивку, як й інші варіанти. У Basic також сталеві колісні диски замість алюмінієвих, відсутні задні датчики паркування, немає обігріву передніх сидінь і гачків для одягу.


Не пропустіть