У мережі показали армійську версію спорткара Lamborghini Huracán (фото)

Тюнери з R1 Motorsports надали зовнішності італійського суперкара армійських рис.

Lamborghini Huracán Performante – є покращеною версією спорткара, проте фахівці з R1 Motorsports вирішили переробити купе використовуючи військові мотиви.

Кузов автомобіля пофарбували в матовий оливковий колір, який підкреслює агресивні риси Huracán Performante. На кожних дверях спорткара є бронзові герби американської армії.

Екстер’єр доопрацьований установкою комплекту карбонових аеродинамічних елементів від Vorsteiner. Спереду встановлений масивний спліттер з лезами над колесами, а на крилах помітні зябра вентиляційних отворів.

Моторний відсік прикритий склом, під яким ховається скоба, пофарбована в золотистий колір. Зовнішність суперкара прикрашають 10-спицеві колісні диски CS Spec Track ADV10 також пофарбовані в золотистий відтінок. На задній осі встановлені колеса розмірністю 21×12.5 дюймів, спереду ж на 20×9.5 дюймів.

Автомобіль обладнаний 5,2-літровим V10 потужністю 630 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун з’єднаний з 7-ступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням.

Базовий Lamborghini Huracán Performante пропонується в США за 274 390 доларів, а версія від R1 Motorsports буде коштувати ще більше.


Не пропустіть