Ford відправить власників Mustang в автошколу

Американський виробник вважає, що власникам суперкупе Mustang Shelby GT500 слід пройти курси спеціальної підготовки.

Фордівці тверезо оцінили потенціал жахливого Shelby GT500 – найпотужнішого дорожнього автомобіля в історії компанії. Його 5,2-літрова компресорна «вісімка» розвиває 771 к.с. і 825 Нм, дозволяючи розганятися до 60 миль/год (97 км/год) за 3,5 с.

Незважаючи на наявність страхувальних електронних асистентів, впоратися з люттю цього монстра і тим більше максимально повно і безпечно реалізувати його можливості зможе не кожен. Знайти спільну мову з Shelby GT500 дозволить програма навчання водійській майстерності GT500 Track Attack школи Ford Performance Racing School.

«Курсантів» чекають на автодромі Charlotte Motor Speedway в штаті Північна Кароліна. Інструктори розкриють секрети пілотування на треку, а також проведуть теоретичні заняття.

Для відвідування GT Track Attack необов’язково використовувати своє власне суперкупе – машини надасть Ford Performance Racing School. Крім того, бажаючі зможуть пройти розширений дводенний курс, що включає в себе трековий пілотаж на Ford Mustang GT із спортпакетом, що включає в себе апгрейд підвіски і гальм.


Не пропустіть