Lexus виводить на ринок розкішний мінівен (фото)

Компанія Lexus оголосила дату старту продажів нового великого мінівена Lexus LM, який був представлений на міжнародному автосалоні в Шанхаї цієї весни. Перший розкішний мінівен в лінійці японського бренду з’явиться у дилерів 24 лютого 2020 року.

Габарити новинки: довжина – 5 040 мм, ширина – 1 850 мм, висота – 1 945 мм, колісна база – 3 000 мм.

Екстер’єр Lexus LM і Toyota Alphard має чимало відмінностей. Так, мінівену від Lexus дісталися головні фари, оформлені у фірмовому стилі флагманських ES і LS нового покоління, величезна веретеноподібна решітка радіатора, ексклюзивні колісні диски, перероблена задня частина кузова.

У салоні Lexus LM передбачено наявність спеціальної перегородки, яка розділяє пасажирську і водійські зони. У неї інтегрований великий дисплей на 26 дюймів, холодильник і навіть годинник.

«Пасажирам буде максимально комфортно під час поїздок: зручні капітанські крісла з шкіряною обробкою, між якими розташовується підлокітник з вбудованою сенсорною панеллю, остання використовується для управління мультимедіа, кліматом і навігацією», – повідомляється в офіційному прес-релізі виробника.

Машина буде доступна і з трирядним 7-місцевим салоном. Така версія Lexus LM створена спеціально для бізнесменів.

Технічна «начинка» перейшла новинці від «донорського» Toyota Alphard. Для мінівена LM350 передбачений бензиновий атмосферний мотор V6 об’ємом 3,5 літра потужністю 300 к.с., а модифікація LM300h оснащується системою гібридного приводу, до складу якої входить 2,5-літровий силовий агрегат і електродвигун, сумарна віддача досягає 200 к.с..


Не пропустіть