Легендарний УАЗик отримає електричний двигун

Чеська компанія MW Motors, яка займається дрібносерійним випуском преміальних електрокарів, заявила про появу відразу двох інноваційних версій на основі позашляховика УАЗ «Хантер».

Майбутній електрокар на базі УАЗ «Хантер» повністю збереже впізнаваний зовнішній вигляд: конструктивні зміни торкнуться  виключно силової установки. Потужний електродвигун, що проходить в даний момент фінальні випробування, і блок батарей ємністю від 56 до 90 кВт/год забезпечуватимуть автомобілю впевнені динамічні властивості і значний запас ходу.

Позашляховики лінійки Spartan закриють собою порожню нішу на західноєвропейському ринку моделей для працівників фермерських господарств, лісової промисловості, а також гірничодобувних компаній, чия діяльність безпосередньо пов’язана з бездоріжжям. А спочатку доступна вартість і бюджетна ціна регулярного обслуговування дозволить скоротити експлуатаційні витрати.

Запуск модифікації EV для решти Європи очікується в кінці 2020 року. Виробництво обох версій буде налагоджене в Чехії на виробничих потужностях компанії MW Motors.


Не пропустіть