Opel оновив кросовер Mokka (фото)

Для нового Opel Mokka будуть доступні два бензинові мотори і один дизельний агрегат.

Нагадаємо, що повністю електрична версія компактного кросовера Opel Mokka другого покоління дебютувала ще в червні. Тепер же представлена ​​версія новинки з традиційними ДВЗ. У силовій гамі такого кросовера буде знаходитися один дизельний двигун і два бензинові мотори.

В якості базового двигуна для Opel Mokka обраний 1,2-літровий турбоагрегат, який видає 100 к.с. і 205 Нм крутного моменту. Він буде працювати тільки зі 6-швидкісною «механікою». Більш просунутим варіантом стане двигун такого ж об’єму, але з потужністю 130 к.с. і 230 Нм максимального крутного моменту. Для нього вже доступна як механічна трансмісія, так і 8-діапазонний «автомат».

В оснащенні дизельної версії нового Opel Mokka буде знаходитися 1,5-літровий мотор, що розвиває 110 кінських сил і 250 Нм крутного моменту. Він комплектується виключно «механікою».

У списку обладнання новинки числяться камера заднього огляду з кутом огляду на 180 градусів, світлодіодні матричні фари, адаптивний круїз-контроль, помічник утримання автомобіля в займаній смузі і автоматичний паркувальник.

Серійний випуск Opel Mokka нового покоління повинен початися в кінці 2020 року.


Не пропустіть