Новий Land Cruiser 300: нова інформація про культовий позашляховик (Фото)

Як пише японське видання BestCarWeb, новий позашляховик Toyota Land Cruiser 300 можуть представити в вересні наступного року.

Компанія Toyota не відмовляється від своїх планів випустити новий позашляховик Land Cruiser, який отримає індекс «300». Як повідомляють японські ЗМІ, дебют новинки може відбутися вже у вересні 2021 року. Модернізований позашляховик буде побудований на новій фірмовій платформі, яка дозволить поліпшити безпеку і керованість, а також знизити вагу машини.

За попередньою інформацією, новий Toyota Land Cruiser 300 виросте в своїх габаритах, в порівнянні зі своїм попередником. Так, довжина автомобіля складе 4970 мм, ширина – 1985 мм, а висота – 1870 мм. При цьому відстань між осями дорівнюватиме 2900 мм.

Також, найімовірніше, виробник запропонує новий Toyota Land Cruiser 300 з п’яти- або восьмимісним компонуванням салону. В арсеналі позашляховика виявиться гібридний силовий агрегат на базі 3,5-літрового мотора і електродвигуна. Підсумкова продуктивність гібрида буде досягати 480 к.с.

Також в силовий лінійці нового Toyota Land Cruiser 300 буде представлений 3,5-літровий бензиновий турбомотор і сучасний 3,3-літровий дизельний агрегат. За попередніми оцінками, вартість новинки виявиться вище, ніж у актуальної моделі.


Не пропустіть