Ferrari представила найпотужніший кабріолет в історії (фото)

Італійський автовиробник Ferrari презентував відкриту версію нового флагманського суперкара SF90. Модель під назвою Spider стала найпотужнішим серійним кабріолетом в історії італійської марки.

В основу новинки, зробленої на базі купе SF90 Stradale, лягло нове вуглепластикове шасі. Кузов також виконаний з карбону, що дозволило збільшити жорсткість силової структури, а за рахунок більш низького розташування агрегатів знизити центр ваги новинки.

Жорсткий складний дах з електричним приводом виконаний з алюмінію, завдяки чому конструкція вийшла значно легшою, ніж в інших виробників.

У салоні є 16-дюймова цифрова панель приладів, мультифункціональне кермо з сенсорними кнопками і окремі сенсорні дисплеї для роботи з кліматичною системою і блоком управління світлом. Крім того, є проекційний екран.

Рушійною силою Ferrari SF90 Spider є гібридна силова установка на базі 4,0-літрового твін-турбодвигуна V8, що генерує 780 «коней» та 800 Нм крутного моменту. ДВЗ працює спільно з трьома електродвигунами, які разом видають ще 220 кінських сил. В ролі трансмісії виступає 8-швидкісна роботизована КПП передач з двома зчепленнями.


Не пропустіть