Стартував прийом замовлень на найпотужніші версії Volkswagen Arteon

Фастбек Volkswagen Arteon R та універсал Arteon R Shooting Break стали доступні для замовлення на європейському ринку. Новинки оснащені 2,0-літровим турбодвигуном EA888 evo4 потужністю 320 «коней».

Максимальний крутний момент агрегата становить 420 Нм Нм в діапазоні від 2100 до 5350 об/хв. Тандем йому складає 7-швидкісний «робот» DSG з подвійним зчепленням і фірмова повнопривідна трансмісія 4Motion з функцією контролю вектора тяги, яка дозволяє розподіляти крутний момент по осях.

До «сотні» Volkswagen Arteon R і Arteon R Shooting Break прискорюються за 4,9 секунди, при цьому їх максимальна швидкість становить 250 км/год.

Зовні автомобілі відрізняються від стандартних версій іншими бамперами зі спортивним виглядом і з дифузором ззаду, обробленими матовим хромом корпусами бічних дзеркал і вихлопною системою з трапецієподібними патрубками. Всередині автомобілів з’явилася синя прострочки на сидіннях, кермі, підлокітниках, декоративні вставки і логотипи з літерою «R».

В Німеччині вартість фастбека Volkswagen Arteon R становить 61 484 євро, а за універсал Arteon R Shooting Break доведеться віддати від 62 347 євро.


Не пропустіть