В Україні знайшли 45-річний Запорожець в стані нового авто (Фото)

У наші дні знайти автомобіль часів СРСР в хорошому стані і на ходу – велика удача. На такі машини шанувальники радянського автопрому влаштовують справжнє полювання. Ось тільки оцінюють такі екземпляри досить дорого.

На одному з українських сайтів з’явилося оголошення про продаж унікального ЗАЗ-968 1976 року випуску. Шикарний автомобіль знаходиться в ідеальному стані і за свою історію проїхав всього 460 км. Причому на дороги він виїхав тільки в минулому році. До цього Запорожець стояв в сухому опалювальному гаражі, покритий заводським консервантом.

Салон ЗАЗ-968 також зберігся в ідеальному стані. Оздоблення ціле і зовсім не вигоріло. Шини, бризковики, ущільнювачі та інші витратні матеріали – рідні. Єдине, що замінив власник, – акумулятор. У рух ЗАЗ призводить 1,1-літровий двигун віддачею 40 к.с., який пов’язаний з 4-ступінчастою механічною КПП.

Разом з автомобілем власник віддає рідний акумулятор (неробочий) і комплект документів. За справжню «капсулу часу» він має намір отримати $ 10 000. За такі гроші можна знайти сучасну практичну і безпечну машину у відмінному стані. Той же Renault Sandero, наприклад.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть