Британська марка Morgan оновила логотип (Фото)

Британська фірма заявляє, що зміни принесуть «новий рівень зручності використання, вишуканості і задоволення від водіння».
Morgan Plus Four і Plus Six отримали змінений дизайн кузова і тепер матимуть змінений логотип фірми як частинf фейсліфтингу.

Найочевиднішою зміною стане новий дизайн капота, в якому будуть покращені шумоізоляція кабіни і захист від негоди. Емблема компанії Wings також була перероблена відповідно до оновлень фірмового стилю Morgan, з можливістю чорної обробки разом з додатковою чорною передньою решіткою.

Два порти USB були додані в кабіну в якості стандартної функції, а також додаткове внутрішнє освітлення. Комфортні сидіння будуть доступні в стандартній комплектації для Plus Four, з сидіннями преміум-класу Comfort Plus в стандартній комплектації для Plus Six, а покупці можуть вибрати відсік для зберігання в якості опції.

Тепер у водіїв буде можливість регулювати звуковий профіль своїх двигунів на обох моделях за допомогою нової активної спортивної вихлопної системи з більш тихим налаштуванням для міських умов. Чорні або сріблясті вихлопні труби можуть бути додані до системи для подальшого естетичного оновлення.

Морган каже, що зміни в Plus Four і Plus Six відбулися після відгуків клієнтів і преси. «Протягом 112 років Morgan прислухається до своїх клієнтів, пропонуючи індивідуальні послуги, які зробили його відомим у всьому світі», – сказав Стів Морріс, генеральний директор Morgan. «Це так, як ніколи, і відгуки про Plus Four і Plus Six, які були запущені в 2020 і 2019 роках відповідно, були ретельно зіставлені і враховані нашою командою інженерів», – додав Морріс.