Hyundai представила ультрабюджетний седан Aura 2021 (Фото)

Даний автомобіль призначений для індійського ринку.

Модель Aura автомобільного концерну Hyundai з’явилася на індійському ринку в січні минулого року в п’яти комплектаціях: E, S, SX, SX +, SX (O). Цінова складова варіюється від 597 500 до 935 605 рупій (223-348 тисяч гривень). Головна зміна, яку отримала модель після оновлення – це спойлер на багажнику. Відзначимо, дана запчастина за замовчуванням входить в усі конфігурації, крім базової E.

З появою на ринку автомобіля 2021 модельного року конфігурація E нічого не отримала, а ось інші комплектації були переглянуті і при цьому подорожчали.

Що стосується силової лінійки, то вона не змінилася. Седан доступний з 3-циліндровим «атмосферником» об’ємом 1,2 літра і потужністю 83 кінських сили. Мотор може працювати на бензині і метані і трудиться спільно з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або «роботом» AMT. Крім цього доступна «турботрійка» об’ємом 1,0 літра на 100 кінських сил, яка поєднується тільки з механікою. Модифікація SX + може оснащуватися і 1,2-літровим дизельним мотором, потужністю 75 сил. Що стосується приводу, то він у Hyundai Aura передній.


Не пропустіть