Компанія Toyota готується до оновлення Toyota HiLux (Фото)

Одна з найбільш продаваних моделей Toyota в цьому році отримає більше технологій. Toyota підтвердила, що модернізована Toyota HiLux з’явиться в продажу в жовтні цього року, пропонуючи кілька нових функцій, включаючи технологію підключених автомобілів.

Поточна версія позашляховика Toyota HiLux коштує від 23 590 до 69 990 доларів. На поліпшену модель очікується помірне зростання цін завдяки включенню в лінійку Toyota Connected Services (TCS), технології, яка до тепер пропонувалася тільки на Toyota Yaris Cross і Toyota Camry. Модернізований автомобіль також може отримати версію Toyota HiLux GR Sport, яка, як передбачається, зможе протистояти важким вантажівкам Ford Ranger і Nissan Navara.

Аналогічно системі FordPass Connect на Ford Ranger, HiLux отримає систему стеження за автомобілем, призначену для виявлення викрадених транспортних засобів, а також автоматичне повідомлення про зіткнення і систему екстреного виклику. Остання може визначити, чи серйозна аварія, і, якщо так, автоматично зв’язується з персоналом аварійних служб і відправляє дані про місцезнаходження.

Очікується, що зовні Toyota HiLux не зміниться, за винятком антени у вигляді акулячого плавника, що замінює звичайний елемент. Установка двохзонного кондиціонування повітря на деякі версії моделі, такі як HiLux SR5, Rogue і Rugged X, поставить бестселер Toyota в один ряд з флагманськими версіями нових автомобілів з подвійною кабіною 4×4, таких як Isuzu D-MAX, Mazda BT-50 і Nissan Navara. Міські моделі HiLux Rogue отримають нову систему паркування з оглядом на 360 градусів, в якій використовуються чотири камери.

Що стосується моторної гами, тут ніяких змін не буде: більшість моделей модельного ряду HiLux використовуватимуть 2,8-літровий чотирициліндровий турбодизель потужністю 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту, який також використовується в позашляховиках Toyota Prado і Fortuna.

Модернізація Toyota Hilux включає оновлений зовнішній дизайн, поліпшену економію палива і більш високу буксирну здатність. У салоні також була встановлена ​​вдосконалена інформаційно-розважальна система з можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto. Модель нового покоління буде запущена в 2024 або 2025 році.


Не пропустіть