Новий Subaru Forester 2022 вийшов на ринок (Фото)

Компанія Subaru вивела на внутрішній японський ринок оновлений кросовер Forester п’ятого покоління.

Прем’єра рестайлінгового Forester 2022 відбулася ще 14 червня. Автомобіль отримав переглянутий зовнішній вигляд, велика частина змін в якому припала на фронтальну частину: дизайнери Subaru поміняли бамперну групу, розширили і подовжили радіаторну решітку, а також встановили новому «Форестері» світлодіодні фари більш складні по конфігурації, ніж були у його попередника. Крім того, змінився дизайн його колісних дисків.

Не обійшлося і без певних технічних доробок. Так, наприклад кросоверу дісталися більш спортивні налаштування шасі, а автомобілі з гібридною силовою установкою отримали систему швидкого перемикання передач e-active shift control. А ще в новому Forester була доопрацьована система автопілота EyeSight, яку за рахунок розширення кута стереокамери навчили бачити перешкоди при різких поворотах.

Лінійка двигунів на японському ринку залишилася без змін. Кросовер як і раніше запропонований з 2-літровим бензиновим атмосферним агрегатом на 145 кінських сил і 188 Нм, а також з 1,8-літровим «наддувним» двигуном з віддачею в 177 к.с. і 300 Нм. Зв’язку обом становить безступінчатий варіатор і система постійного повного приводу.


Не пропустіть