Старий Porsche Carrera GT майже без пробігу можуть продати за рекордну суму (Фото)

Аукціонний дім Mecum виставить на продаж сріблястий спорткар Porsche Carrera GT, випущений у 2005 році. За 17 років автівка проїхала лише 182 милі, або 292 кілометри.

Цей Carrera GT – 940-й за рахунком з 1270 екземплярів, випущених компанією Porsche з 2003 по 2007 рік, і один із всього 64 автомобілів у відтінку Seal Grey Metallic, що призначалися для ринку Північної Америки. Машина оснащена 5-спицевими колісними дисками з магнієвого сплаву із жовтими гальмівними супортами.

У салоні, обробленому теракотовою натуральною шкірою, стоять крісла-ковші, а рукоятка важеля перемикання передач у стилістиці Porsche 917 виконана з берези та ясена. Також у переліку обладнання значаться кондиціонер та CD-стереосистема Porsche Online Pro, а бонусом до машини йдуть чохол-тент та фірмовий набір для багажу.

Рушійною силою цього Porsche Carrera GT є атмосферний мотор V10 на 5,7 літра, що розвиває 611 кінських сил та 590 Нм крутного моменту. Пару двигуну складає 6-ступінчаста МКПП з керамічним 2-дисковим зчепленням, що передає тягу на задні колеса.

Торги за 17-річний Porsche Carrera GT відбудуться у середині березня.


Не пропустіть