У Південній Кореї виявили звалище гібридних BMW i3 (Відео)

На YouTube-каналі Untouchable опублікували ролик, в якому показано звалище автомобілів BMW i3. Ці машини виявили на острові Чеджу, Південна Корея.

Як стало відомо, усі ці машини належали компанії, яка займалася здаванням автомобілів у найм. За даними місцевих ЗМІ, орендна компанія в період з 2016 до 2017 року купила 200 транспортних засобів за допомогою лізингу. Проте проект виявився невдалим, компанія не змогла обслуговувати платежі та була змушена оголосити про своє банкрутство.

Компанія розмістила транспортні засоби на вільних громадських територіях, включаючи як звичайні паркування, так і ділянки землі поза містом.

Покинуті напризволяще автівки поступово стають непридатними. Зокрема відео продемонстровані машини, у яких відсутні кузовні деталі та двері.

Нагадаємо, BMW i3 — це гібридний автомобіль В-класу німецької компанії BMW. Модель комплектується електродвигуном потужністю 168 к.с. і крутним моментом 250 Нм, який передає крутний момент через редуктор на задні колеса. У версії i3 RangeExtender є двоциліндровий, 650-кубовий ДВЗ потужністю 34 к.с..


Не пропустіть