Під маркою «Москвич» росіяни випускатимуть китайські автомобілі

На залишених Рено потужностях росіяни мають намір випускати китайські автомобілі. Продаватимуть ці машини під брендом «Москвич».

Як стверджують росмедіа, КамАЗ має намір локалізувати на московському автозаводі випуск машин свого партнера – китайської компанії JAC. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. За даними джерел, на заводі планують налагодити виробництво електричного кросовера JAC iEVS4. Також модель матиме стандартну бензинову модифікацію — S4.

Як зазначило інше джерело, на початковій стадії, швидше за все, це буде великовузлове складання електрокарів з машинокомплектів з подальшим поглибленням локалізації у міру зростання обсягів виробництва.

Раніше повідомлялось, що російські активи групи Renault переходять у державну власність рф. Основним технологічним партнером відродженого Московського автомобільного заводу «Москвич» стане КамАЗ. На першому етапі буде організовано виробництво класичних автомобілів із двигуном внутрішнього згоряння, а в перспективі — і електромобілів.


Не пропустіть