Оновлений Ford Fiesta розчарував на «лосиному тесті» (відео)

На випробуваннях журналістів іспанського видання km77 побував рестайлінговий хетчбек Ford Fiesta. Новинку перевірили на так званому «лосиному тесті».

Як відомо, прохідною оцінкою вважається швидкість 77 км/год. Актуальний варіант хетчбека Ford Fiesta зміг без збитих конусів проїхати тестову дистанцію лише на швидкості 73 км/година. Якщо для інших машин це є чудовим результатом, для нової моделі Fiesta виявилося розчаруванням: усі попередні версії цієї моделі Ford проходили «лосиний тест» на швидкості від 78 км/год.

На думку експертів, головною проблемою нового Ford Fiesta стали покришки: автомобіль з літровим мотором EcoBoost з «м’якою» гібридною установкою та механічною трансмісією комплектується шинами Continental EcoContact 6, які орієнтовані на економію пального, а не керованість.

Як зазначається, на цій гумі передні колеса не мають достатнього зчеплення з асфальтом, автомобіль ковзає і навіть коректна діяльність електронних систем не в змозі допомогти кермувальнику втримати автівку в межах коридору з конусів.


Не пропустіть