Toyota представила новий Crown: що про нього відомо (Фото)

Японська компанія Toyota вирішила кардинально змінити імідж моделі Crown, що випускається з 1955 року: тепер це не лише седан, а й кросовер

Якщо раніше Crown робили лише в кузові седан, то у п’ятницю, 15 липня публіці зараз показали відразу чотири модифікації: кросовер, седан, універсал та навіть спортивний кросовер. Крім того, Crown продаватиметься не лише в Японії: виробник вирішив вивести новинку на всі найбільші ринки збуту.

Основна ставка робитиметься саме на кросовери. Довжина такої версії становитиме 4928 мм. В основі Crown лежатиме платформа TNGA-K: вона нам добре відома, адже на ній побудовано такі моделі як Camry та RAV4.

Усі силові установки – гібридні. Електричних поки що немає. Одна версія матиме 2,4-літровий бензиновий двигун з наддуванням + електродвигун у задній осі. Такі варіанти будуть видавати сумарно 272 кінські сили. Друга модифікація – це один бензиновий атмосферний двигун об’ємом 2,5 л і відразу два електромотори (272 к.с).

У салоні будуть великі та красиві екрани, навігація з оновленнями через хмару, голосовий помічник, панорамний дах та багато іншого.


Не пропустіть