Infiniti зніме з виробництва купе Q60

Представники преміальної марки оголосили, що серійне виробництво дводверного купе Infiniti Q60 припиниться після 2022 року. Головним чином йшлося про автомобільний ринок Сполучених Штатів Америки.

Як зазначається, спортивне купе Infiniti Q60 не буде доступне в Північній та Південній Америці після 2022 модельного року, оскільки компанія орієнтується на більш популярні сегменти розкішних автомобілів, такі як кросовери та позашляховики.

«Купе-кросовер QX55 та 7-місний позашляховик QX60, випущені минулого року, а також майбутній електромобіль, який, як ми нещодавно анонсували, буде вироблятися на заводі в США, є чудовими прикладами наших майбутніх продуктів, орієнтованих на клієнта з цілеспрямованим підходом до життя», – йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Нагадаємо, Infiniti Q60 — купе і кабріолет середнього класу виробництва японської компанії Infiniti, який в 2013 році замінив Infiniti G. В 2016 році дебютувало другого покоління моделі. Автомобіль пропонувався з бензиновими двигунами потужністю від 211 до 405 к.с..


Не пропустіть