В США реставрували культовий «шістсотий» Мерседес (Фото)

Фахівці компанії Renntech закінчили всі роботи з відновлення Mercedes-Benz 600 SEL 1992 випуску. Після відновлювальних робіт 30-річне авто виглядає так, наче щойно зійшло з конвеєра.

Як відомо, Renntech є одним із провідних виробників модифікації для автомобілів Mercedes-Benz. Коли компанія стверджує, що зробила ідеальний 600 SEL 1992 року, на це варто звернути увагу. Результатом став автомобіль з індексом S76R, який оснащений найпотужнішим безнаддувним двигуном V12, коли-небудь створеним компанією.

Renntech взяла як основу для свого проекту Mercedes M120 з 6,0-літровим двигуном V12. Фахівці розточили силову установку до 7,6-літрового робочого об’єму. Нові внутрішні деталі включають титанові шатуни та розподільні вали AMG. Агрегат видає 615 кінських сил при 5500 об/хв. Максимальний крутний момент становить 953 Нм.

Двигун «дихає» через повітряні камери власної розробки Renntech. Вихлопні гази проходять через колектори з нержавіючої сталі рівної довжини до спортивних каталітичних нейтралізаторів та чотириядерних глушників. Вихлопні патрубки із полірованої нержавіючої сталі стирчать ззаду.

Максимальна швидкість авто сягає 249 км/год.


Не пропустіть