Haval готує 7 нових авто: що про них відомо

Компанія Haval має великі плани на майбутнє. Так, з четвертого кварталу 2022 року до кінця 2023-го марка представить відразу сім нових моделей.

Так, уже в четвертому кварталі 2022 року з’являться PHEV-версії кросоверів Haval Monster і H-Dog – це «гібриди, що підключаються» з можливістю підзарядки від мережі.

Ще дві гібридні модифікації мають презентувати у першому кварталі 2023 року. У другому кварталі дебютують дві абсолютно нові моделі (поки невідомий навіть тип кузова), а в третьому планується показати ще один кросовер.

Передбачається, що багато новинок бренду Haval (якщо не всі) будуть базуватися на фірмовій гібридній системі L.E.M.O.N. DHT. Це послідовно-паралельний гібрид, найпростіша версія якого передбачає виключно передній привід і не може підключатися до розетки. У ролі двигуна внутрішнього згоряння використовується турбоагрегат об’ємом 1,5 літра потужністю 102 або 156 к.с., який може працювати в парі з одним з електричних модулів, що додають до потужності 136 або 177 «коней». Загальна віддача установки варіюватиметься від 190 до 245 к.с. залежно від модифікації.


Не пропустіть