В Україні схрестили позашляховики УАЗ та Hyundai (Фото)

Українськими дорогами їздити незвичайний автомобіль. Спереду він виглядає як УАЗ, а ззаду – це Hyundai Galloper. Наразі позашляховик виставлений на продаж на популярному майданчику з продажу автомобілів.

Як стало відомо, в основі авто лежить Hyundai Galloper 2000 року. Втім, передня частина у нього практично повністю запозичена в УАЗ-3151: капот, передні крила, фари та ґрати радіатора. Задні крила та ліхтарі також перекочували з радянського позашляховика.

Також машина отримала сталеві бампери, дуги, лебідку та шноркель для подолання водних перешкод. Раму позашляховика посилено.

Салон автомобіля обшитий шкірою. У списку оснащення значаться кондиціонер та електросклопідйомники.

Під капотом встановлений 2,5-літровий 99-сильний турбодизельний мотор, що працює спільно з 5-швидкісною механічною КПП та повним приводом з понижувальною передачею.

Унікальний автомобіль оцінили у 4200 доларів.

Зазначимо, Hyundai Galloper (також відомий як Galloper Exceed, Galloper Innovation і як Mitsubishi Galloper (у Німеччині та Іспанії)) – це позашляховик, що випускався компанією Hyundai Precision & Ind. Co. з 1991 по 2003 рік. Побудований на базі Mitsubishi Pajero першого покоління. Був доступний в трьохдверному (Innovation) і п’ятидверному кузовах (Exceed).


Не пропустіть