Lexus та Adidas випустили унікальний кросовер (Фото)

Компанія Lexus залучила команду дизайнерів з Adidas для створення унікальної версії кросовера у стилі фільму «Чорна Пантера».

Про це повідомляє MMR із посиланням на Carscoops.

Як стало відомо, японський автовиробник запропонував спортивному бренду співпрацю після того, як Adidas запустив лінійку одягу Wakanda Forever Collection, також надихну супергеройським сиквелом.

Для проекту був обраний кросовер Lexus RX 500h Sport, який обладнаний 2,4-літровим двигуном потужністю 372 к.с. і з крутним моментом 550 Нм. На кузов автомобіля нанесена спеціальна плівка з фіолетовим орнаментом, шильдики перекладені мовою вигаданого всесвіту Marvel. За задумом розробників, золоті елементи кузова — посилання на костюм головного героя.

Інтер’єр кросовера теж зазнав модифікації. Сидіння та оббивка отримали ті ж канонічні патерни, що й кузов. Деякі плоскі поверхні оздоблені деревом. Рульове колесо та підголовники покриті спеціальним матеріалом, який Adidas використовує для розробки бігових кросівок. Виробництвом накладок займалася компанія Carbon, яка спеціалізується на 3D-друку.


Не пропустіть