З’явилися зображення нового спортивного автомобіля Mercedes-AMG (Фото)

У мережу потрапила перша світлина Mercedes-AMG GT актуального покоління. Спортивне купе мають представити вже у поточному році.

Судячи з фото, новий Mercedes-AMG GT збереже фірмову «пащу» ґратів радіатора і знайомий силует із довгим капотом і зрушеним назад салоном. При цьому спортивний автомобіль став елегантнішим на вигляд: у нього плавні форми та краплеподібні фари.

Спорткар буде доступний у кузові купе — від кабріолету відмовилися, щоб він не конкурував із Mercedes-AMG SL. Водночас в останнього запозичили дверні ручки та дзеркала заднього огляду.

Подейкують, що Mercedes-AMG GT оснащуватиметься 4,0-літровим V8 твін-турбо. Доопрацювати його допоможуть фахівці підрозділу High Performance Powertrain, що створюють силові агрегати для болідів «Формули-1» Mercedes.

Нагадаємо, Mercedes-AMG GT – це двомісний і дводверний спорткар від німецької компанії Mercedes-Benz та підрозділу Mercedes-AMG, наступник Mercedes-Benz SLS AMG. Уперше модель показали в 2014 році. Позиціонується як конкурент Porsche 911, Jaguar F-Type та Maserati Gran Turismo.


Не пропустіть