Hyundai розсекретила нове покоління кросовера KONA

Компанія Hyundai готує до виходу нове покоління свого компактного міського кросовера Kona. днями виробник вирішив розкрити подробиці про версію південнокорейського ринку.

Як заявили в Hyundai, нове покоління Kona пропонуватиметься в кількох версіях, у тому числі з класичним двигуном внутрішнього згоряння, а також гібридною та повністю електричною силовими установками. При цьому виробник зазначає, що розробка нового «паркетника» розпочалася саме з електричної версії. Тим самим Hyundai демонструє нетрадиційний підхід до розробки автомобілів, що відображає прискорену електрифікацію модельного ряду корейського бренду.

Новий Hyundai Kona, як стверджує виробник, отримає більш просторий салон та місткий багажник. Простір для ніг збільшиться на 77 мм, а вільний простір над головою для пасажирів на другому ряду зросте на 11 мм порівняно з попереднім поколінням.

Також автомобіль отримає передові системи допомоги водієві. Серед них — система запобігання зіткнень та утримання у смузі руху, інтелектуальна система обмеження швидкості, моніторинг сліпих зон та інтелектуальний круїз-контроль.


Не пропустіть