У США виявили культовий Chevrolet Corvette 1976 року в стані нового авто (Фото)

В Сполучних Штатах Америки виявили Chevrolet Corvette Stingray 1976 року в ідеальному стані. Культовий спорткар майже півстоліття не виїжджав на дороги.

Як стало відомо, автомобіль придбали в штаті Кентуккі у 1976 році та з невідомих причин залишили на кілька десятиліть у гаражі. Два роки тому автівку виявили та викупили.

Яскраво-червоне лакофарбове покриття спорткара дуже добре збереглося, а на його одометрі вказано аж надто скромний пробіг – лише 26 кілометрів!

Салон машини немає жодних слідів зношування. У списку оснащення значаться  електросклопідйомники, радіо та кондиціонер. Дах купе знімний.

Рушійною силою цього Chevrolet Corvette є 5,7-літровий V8 потужністю 210 кінських сил. Мотор поєднується із 3-швидкісною автоматичною трансмісією. Також авто має диференціал, що самоблокується, і дискові гальма всіх коліс.

Минулого року автомобіль пройшов повне технічне обслуговування. Йому замінили шини, повітряний фільтр, гальмівну рідину та трансмісійну оливу, а також перефарбували двигун і перевірили гальма.


Не пропустіть