Названо переваги і недоліки Skoda Fabia першого покоління

Skoda Fabia першого покоління виробляли із 1999 по 2007 роки. В наші дні вік більшості цих авто становить понад 20 років. Експерти розповіли про переваги і недоліки вживаної Skoda Fabia зі значним пробігом.

Тим, кому потрібна надійна «робоча» конячка за 3000-4000 доларів, варто придивитися саме до Skoda Fabia. За цю вже невелику за сучасними мірками суму можна знайти екземпляр 2002-2004 років випуску зі значним пробігом, який напевно буде за 300, а то й за 400 тисяч кілометрів. У той же час, якщо за автівкою стежили, її стан навіть у такому віці буде цілком придатним для подальшої експлуатації.

З двигунів найкраще обрати 1,4-літровий «атмосферник», що зустрічається у двох варіантах форсування – на 80 і 101 к.с.. Цей агрегат відомий своєю практичністю та високою ремонтопридатністю.

Що стосується трансмісій, то тут принципової різниці не має: у «Фабії» надійні, як МКПП, так і АКПП.

Окремо варто відзначити стійкий до іржі кузов Skoda Fabia тих років (виключенням у цьому плані є стик переднього крила і порога), а також простий і добротний інтер’єр, в якому не з’являється жодних сторонніх звуків навіть при великих пробігах.


Не пропустіть