Toyota вивела на ринок оновлений Land Cruiser 70: де його можна купити (Фото)

Першою країною за межами Японії, в якій вже можна купити найновіший Toyota Land Cruiser 70 2024, стали ОАЕ: у продаж надійшла короткобазна версія позашляховика, за неї просять 46 тисяч доларів.

Колісна база машини становить 2310 мм – на 420 мм, ніж у п’ятидверного варіанта.

В оснащенні позашляховика значаться світлодіодні фари, ABS, дві подушки безпеки, ряд систем допомоги водієві, система моніторингу тиску в шинах, керований по висоті та вильоту кермо, безключовий доступ, медіасистема з 9-дюймовим сенсорним екраном та підтримкою Android Auto та Apple CarPlay. Покупці можуть обирати з чотирьох кольорів: бежевого, сріблястого, білого та сірого.

Рушійною силою авто є 4,0-літровий бензиновий V-подібний 6-циліндровий двигун потужністю 228 кінські сили, що поєднується з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід повний та з блокуваннями.

Як повідомлялось, Toyota почала приймати у Таїланді попередні заявки на купівлю пікапа Hilux Champ. Це абсолютно нова модель у лінійці Hilux, і вона ж найдешевша: за автомобіль просять від 13 до 16,5 тис. доларів. При цьому є варіанти як з бензиновим, так і дизельним мотором.