Єдиний в Україні: блогер показав люксовий седан Hyundai з 4,5-літровим V8 (Фото)

Блогер Roma Urraco показав дуже цікавий подовжений седан представницького класу Hyundai Centennial. Це єдиний в Україні автомобіль цієї моделі. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Згадав, як взимку 2019 року оглядав такий ексклюзив. Це єдиний в Україні Hyundai Centennial. Дуже цікавий подовжений седан представницького класу з вражаючими габаритами (довжина – 5.38 м), 4,5-літровим мотором V8 під капотом і переднім приводом! Справжня південно-корейська екзотика. Модель задумувалася в якості конкурента для Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 та подібним авто на місцевому корейському ринку», – йдеться у повідомленні.

Що стосується даного екземпляра, то він 2005 року випуску та мав відношення до імпортеру Hyundai в Україні тих часів: його замовив для себе хтось із босів фірми. Автомобіль оснащений 4,5-літровим мотором V8 потужністю 265 кінських сил.

Hyundai Equus, також відомий як Hyundai Centennial на Середньому Сході – це люксові седани, що вироблялися фірмою Hyundai з 1999 по 2015 роки і були замінені на Genesis G90. Перше покоління Hyundai Equus представлено в 1999 році, воно було реплікою седана Mitsubishi Proudia.

Виробництво передньопривідної моделі з двигунами V6 3,5 і V8 4,5 було згорнуто лише в 2008 році після того, як було продано понад 120 тисяч авто.


Не пропустіть