Названо найпопулярніший новий автомобіль в Україні за підсумками листопада

У минулому місяці українці придбали близько 5,4 тис. нових легкових автомобілів. Найпопулярнішою маркою на ринку нових авто залишається Toyota. Про це свідчать дані Укравтопрому.

Титул бестселера місяця отримав кросовер Renault Duster. Протягом місяця свої перші номерні знаки отримали 355 авто цієї моделі.

В Україні цей кросовер пропонується із 1,5-літровим дизельним двигуном потужністю 100 кінських сил та 1,6-літровим бензомотором на 115 «коней». Дизельний двигун пропонується із 6-ступінчастою МКПП або «автоматом», тоді як бензинова версія доступна виключно із 5-ступінчастою механічною трансмісією. Привід може бути переднім або повним.

Залежно від комплектації в оснащенні кросовера значаться ESC (система курсової стійкості), HSA (система допомоги при старті на підйомі), HDC (контроль руху при спуску), ABS (антиблокувальна система гальм), EBA(с-ма допомоги при екстреному гальмуванні), EBD (електронна с-ма розподілу гальмівних зусиль), TPMS(система моніторингу тиску в шинах), автоматичні LED денні ходові вогні, LED денні ходові вогні та ближнє LED, датчик світла, кондиціонер, клімат-контроль, камери заднього огляду та парктроніки.

Ціни на Renault Duster стартують від 671 900 грн за бензинову версію і від 753 600 – за дизельну. Топова повнопривідна версія із 1,5-літровим дизелем обійдеться у 863 900 грн.


Не пропустіть