Volkswagen знімає з виробництва модель бізнес-класу

Volkswagen Arteon знімають з виробництва у США, хоча модель продавалася цього року набагато краще, ніж торік.

«Зверніть увагу, що 2023 модельний рік знаменує собою закінчення виробництва Arteon для ринку США, — йдеться у листі, який було опубліковано у соціальних мережах. — Volkswagen продовжить включати до своєї лінійки седанів незмінно популярні Jetta та GLI, наші основні моделі, які пропонують виняткові характеристики та стиль».

Представник Volkswagen Марк Гілліс підтвердив, що виробництво Arteon буде припинено. Компанія йде на такий крок, щоб заощадити та заробити більше грошей.

Представлений у 2017 році елегантний седан був прийнятий багатьма завдяки привабливому дизайну. Проте йому не вдалося завоювати ринок. Так, у першій половині 2023 року VW продав у США всього 1155 Arteon порівняно з 16 224 Jetta та 38 785 Tiguan.

Volkswagen Arteon – ліфтбек Е-класу компанії Volkswagen, що був представлений в березні 2017 року на Женевському автосалоні. Влітку 2020-го німецький виробник представив оновлену модель Arteon у кузовах фастбека та універсала Shooting Brake. Крім того, була анонсована поява спортивної Arteon R.


Не пропустіть