Dodge випустив прощальну версію кросовера Durango (Фото)

Поточний рік стане останнім для Dodge Durango із двигунами V-8 HEMI. З цієї нагоди Dodge вирішив випустити кілька «прощальних» версій, одна з яких під назвою SRT 392 AlcHEMI уже представлена публіці. Про це повідомляє Stellantis.

Dodge Durango SRT 392 AlcHEMI став першою моделлю із «прощальної» серії «Last Call». Він побудований на базі преміальної версії Durango SRT 392 і буде випущений обмеженим тиражем всього 1000 екземплярів. Виробник має намір зібрати по 250 автомобілів у кожному з чотирьох кольорів: Diamond Black, Destroyer Grey, Vapor Grey та White Knuckle.

Візуально спецверсію можна впізнати по кованих 20-дюймових дисках чорного кольору, жовтих гальмах SRT Brembo, вінілових наклейках чорного кольору з числом «392», чорних насадках на вихлопних парубках та металевій решітці і значках на задніх дверях. Інтер’єр автомобіля теж вийшов ексклюзивним – з жовтим і срібним рядком на сидіннях, вишитому на спинках логотипом SRT «392» і рульовим колесом зі шкіри і замші зі логотипом SRT, що світиться.

Серійне виробництво Dodge Durango SRT 392 AlcHEMI стартує у навесні 2024 року.

Відомо, що «прощальна» версія буде на 3595 доларів дорожче, ніж преміальна модель Dodge Durango SRT 392, на якій вона побудована.

Нагадаємо, минулого року Dodge представив новий 1025-сильний Dodge Challenger SRT Demon – найпотужніший маслкар у світі.


Не пропустіть