Позашляховик Opel Frontera стане електромобілем

Німецька компанія Opel анонсувала вихід абсолютно нового позашляховика на повністю електричній платформі. Його буде випущено під легендарним ім’ям Frontera.

Новий Opel Frontera стане першим серійним автомобілем німецької марки з новою емблемою Opel Blitz. Позашляховик відрізнятиметься просторим салоном та універсальністю, що мають гідно оцінити як сімейні клієнти, так і ті, хто веде активний спосіб життя.

«Назва Frontera ідеально підходить для нашої нової вражаючої моделі позашляховика», – заявив генеральний директор Opel Флоріан Хюттль.

Початок виробництва електричного Opel Frontera запланований на 2024 рік. Точна дата прем’єри невідома. Виробник лише пообіцяв опублікувати перші зображення електричного позашляховика та детальну інформацію у найближчі тижні.

Opel Frontera — позашляховик, що виготовлявся німецьким автовиробником Opel з 1991 по 2004 рік. Opel Frontera є ліцензованою копією Isuzu Wizard і Isuzu MU (Frontera Sport). В Австралії вони продавалися як Holden Frontera, а у Великій Британії як Vauxhall Frontera.


Не пропустіть