Nissan оновив кросовер Juke (Фото)

Компанія Nissan представила оновлений кросовер Juke – зразка 2024 модельного року. Зовні автівка не змінилася, але отримала нове забарвлення кузова та оновлену медіасистему.

Так, до складу медіасистеми увійшов екран з діагоналлю 12,3 дюйми – він розташований у верхній частині злегка переробленої панелі приладів з нахилом до водія. Інформаційно-розважальна система підтримує бездротові інтерфейси Android Auto та Apple CarPlay, оснащена покращеною системою розпізнавання голосу.

З інших змін у салоні — новий матеріал рульового колеса (кермо стало гладкішим на дотик), а нові передні крісла отримали перероблений підлокітник. Крім того, з’явився ручник із електроприводом, бездротова зарядка для смартфона, порти USB-A/USB-C для всіх пасажирів.

Оновлення екстер’єру обмежуються переглянутою палітрою кольорів і новими колісними дисками діаметром до 19 дюймів.

У «базі» автомобіль, як і раніше, оснащується 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддуванням потужністю 115 к.с., який може поєднуватися з МКПП або 7-ступінчастим «роботом». Гібридна версія отримала 1,6-літровий двигун потужністю 93 к.с. та 48-сильний електромотор.

Поставки оновленого Nissan Juke розпочнуться в найближчі місяці.

В Україні новий Nissan Juke доступний за ціною від 769 260 грн.


Не пропустіть